Habit gazetarja shqiptare që merret me politike: S’e çaj fare…Gazetarja e njohur që merret me politikë, Gerta Gixhari, gjatë një intervistë në “Ftesë në 5”, foli pa dorashka.E pyetur për rreth vendimin historik të presidentit të ri, Joe Biden, i cili zgjodhi një ekip tërësisht me gra në krye të zyrës së komunikimit dhe medias, ajo tha se e pëlqeu shumë këtë vendim, madje nuk e kurse as një “kunjë” për seriozitetit e frikshëm të politikanëve tanë.E pyetur nga Bieta nëse është hasur me paragjykime gjatë punës si gazetare politike, Gerta la të kuptohej që nuk e vret mendjen fare. “S’ e çaj kokën fare unë. Nëse dikush s’ pëlqen diçka tek unë, as që e vuaj fare”, tha ajo.