Hajeni VETËM me partnerin, kjo është receta për akulloren që të sjell në qejf

Nese jeni duke kerkuar nje akullore ndryshe, ne shije dhe “efekt”, atehere duhet te provoni kete recete, por nuk eshte per femije… pasi permban alkool.

Përbërësit: 3 përbërësit kryesorë që ju duhen: çaj pjeshke i ëmbël, pije alkoolike sipas dëshirës dhe pjeshkë (ose nektarinë). P

Përgatitja: Zhytni disa copa pjeshke ose nektarine në një enë të mbushur me pijen alkoolike dhe lërini aty për disa orë që ta thithin mirë alkoolin. Hiqini nga ena pjeshkët dhe futini në formën e akullores.

Më pas, mbushni format ku janë brenda pjeshkët me çajin e ëmbël të pjeshkës. Futini në ngrirje format. Pas disa orësh, kjo akullore do të jetë gati për t’ju freskuar dhe për t’ju sjellë në qejf.