Hakohet faqja online e një institucioni të rëndësishëm shqiptar

Portali online i një institucioni të rëndësishëm shqiptar, ka rënë pre e hakerave që kanë ndërhyrë në të.

634357039496070000

Drejtoria per Hetimin e Narkotikëve dhe Trafiqet, Sektori për hetimin e krimeve kompjuterike njofton se janë referuar materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, pasi dyshohet se raportohet për një ndërhyrje në një faqe zyrtare të një institucioni, por nuk bëhet me dije se në adresë të kujt institucioni.

Neni 293/c i Kodit Penal .