Harrojeni 69-n! Stili i 70-s do ju çmendë të dyve

Shumica e njerëzve dhe çifteve janë shumë familjarë me “69”, siç njihet ndryshe, pra stili 69, por a e dini se ka një version më të egër që mund të çojë jetën tuaj s*eksuale në një tjetër nivel?

Çiftet janë në dashuri me “70”, e cila është një version pak më emocionues i stilit të pëlqyer.

Ndërsa 69 përfshin të dy partnerët në të njëjtën kohë duke kënaqur njëri-tjetrin shtrirë, 70 do të shihni se ju përjetoni pasion vertikalisht.

Ky stil funksionon kur mashkulli e nis duke qendruar ulur në gjunjë e duke mbajtur këmbët e gruas mbështjellë rreth qafës së tij.

Pastaj ai me kujdes ngrihet mbi këmbët e tij në mënyrë që gruaja të arrijë dyshemenë me duart e saj dhe të mbështesë peshën e trupit. E më pas kënaqësia arrihet duke përdorur gojën./Përktheu: ShkdoraNews. Burimi: The SUN