Harrojini letrat higjienike! Në këto kohë, ja për çfarë po dynden tjetër njerëzit të blejnë në supermarketeTeksa bota po përballet me pandeminë Covid-19, krahas letrës higjienike, supermarketet duket se po bushatisen edhe nga soda e bukës.“Në Spanjë dhe Portugali janë shumëfishuar blerjet e sodës së bukës, pasi doli ligji se njerëzit duhet të qëndrojnë të izoluar në shtëpi”, shkruan “The Huffington Post”.Një nga arsyet e shitjes në masë së sodës së bukës gjatë izolimit është se ajo mund të përdoret edhe për pastrim. Soda e bukës është një larës shumë i mirë për frutat dhe perimet.

Disa persona e përdorin edhe si dezifektues për sipërfaqet e shtëpisë, në këtë kohë kur higjiena është jetike!