‘He.lm për gjarpërinjtë’, Mezini su.lmon hapur Ramën, i publikon foton, zbulon mesazhin…

Kandidatja e Bindjes Demokratike për Bashkinë e Vlorës, në votimet e 30 qershorit, Valbona Mezini, ditën e sotme ka dhënë një mesazh përmes një fotoje me bikini buzë detit në Vlorë.

“Helm për gjarpërinjtë”, shkruan Mezini.

Nuk dimë cilët janë gjarpërinjtë, të cilëve ajo iu referohet, por me siguri e ka me të gjithë ata që e kanë sulmuar.

Kujtojmë që ditën e votimeve ajo u pa tejet e emocionuar, madje dhe e bindur që do ta fitonte Bashkinë e Vlorës, por votoi me vonesë, pasi kishte harruar të merrte me vete një dokument identifikimi.