Henri Çili i mori para e prona babait të lazaratasit të dënuar përjetë, i premtoi se…Detaje të reja nga hetimet

Arrestimet e oreve te fundit vijne pas hetimeve disa mujore nga prokuroria e rrethit të Gjirokastrës dhe dyshohet se ata ndikuan tek gjyqtarët për të liruar nga b.u.rgu disa persona.

Të tjera detaje nga arrestimi i pedagogut dhe botuesit të njohur, Henri Çili.

‘BalkanWeb’ raporton se Prokuroria e Përmetit ka nisur hetime në shtator të 2019-ës.

Gjatë këtyre hetimeve, dyshohet se Henri Çili ka komunikuar me babain e Arbion Alikos.

Po ashtu Bezat raporton se ka dyshime që Çili i mori shuma të konsiderueshme parash apartament dyqan dhe prona të tjera me premtimin se do e ndihmonte ta nxirrte të birin nga b.urgu. Çili dyshohet se i ka premtuar lazaratasit, që do të ndikonte në vendimin e gjykatës.