Hetimi tatimor bën “hatanë”: Kap duke hyrë në Shqipëri plot…

Plot 1 milion e 247 mijë paketa cigaresh janë bllokuar në Rinas.

Mësohet se sektori kundër hyrjes së mallrave kontrabandë në territorin e Shqipërisë ka sekuestuar 2500 koli me paketa cigaresh në Portin e Durrësit të markës ‘Manchester’ të tipit ‘Black Queen’ dhe Blue Queen’.

Sasia e cigareve të cilat po hynin në mënyrë të paligjshme janë kapur gjatë një kontrolli të agjentëve në një nga kontenioerët e shkarkuar në port, ndërsa vlera totale e cigareve përllogaritet në afro 180 milionë lekë.

Sakaq, deri tani nuk ka informacion se kujt i përkisnin paketat kontrabandë që po të hynin në vendin tonë.