Hidrauliku rrëfen historinë e s*ksit me vajzën që i rregulloi lavamanin: Ajo u kënaq, por kur zbulova se ishte e ndarë…

E dashur Deidre,

Unë shkova tek nje shtepi të rregulloja tubin e lavamanit, por aty takova nje vajze dhe e bera me të.

Keshtu une ia punova pas kraheve te dashures sime dhe ajo nuk do më falë kurrë. Ne kishim te lidhur prej tetë vitesh dhe kemi një djalë 5 vjec. Unë jam 33 vjec, ndërsa e dashura ime është 31.

Ne kemi patur disa probleme, jo ndonje kushedi se cfare, por ndonjëherë unë mendoj se e dashura ime nu më do më. Unë jam hidraulik dhe u cova nje mengjes nga një telefonatë urgjente. Klientja kishte një tub që rridhte poshtë. Ajo ishte e shqetësuar për dëmin që mund të shkaktonte uji. Ia zgjidha problemin dhe ajo u kënaq. Zbulova që nuk ka partner dhe është e d.ivorcuar. Ajo është 36 vjece.

Ne filluam të flasim dhe ajo kishte shumë interes tek unë dhe puna ime. Kjo ndikoi tek unë sepse e dashura më pyet shumë rrallë për punën.

Ne f.lirtuam dhe më pas u puthëm. Ishte aq pasionante sa duart tona kapën njëra-tjetrën dhe bëmë një s.e.ks të mahnitshëm. Ne ndërruam numrat dhe filluam të shkruajmë rregullisht. U takuam edhe një herë, dhe s.e.ksi ishte shumë ndryshe. I thashë që e doja, por nuk e di nëse e kisha me të vërtetë.

Unë u kapa mat. E dashura ime ka qenë gjithmonë e para në jetën time. Ajo gjeti mesazhet në celularin tim dhe i tregova cfarë kisha bërë. Ne debatuam dhe i dhamë fund lidhjes.

Ajo nuk më dha asnjë mundësi që të shpjegohesha. Kjo ndodhi një muaj më parë. E dija që kisha bërë një gabim të madh, por e doja sërish. E dashura më thotë se nuk më do më dhe nuk dëshiron të më ketë pjesë të jetës së saj. Madje unë nuk e kam parë prej disa ditësh djalin tim dhe kjo më lëndon më shumë.

Unë mund të premtoj që një gjë e tillë nuk do ndodhë më kurrë. Thjesht e dua shumë.

Deidre: Jam e sigurtë që e do, por e dashura jote është lënduar dhe dëmi është bërë tashmë. Megjithatë, ende ja vlen që të përpiqesh të flasësh me të dhe ti shpjegosh se je penduar. Fëmijët përfitojnë nëse prindërit qëndrojnë bashkë, për aq kohë sa janë të lumtur bashkë, kështu që përpiqu me të gjitha forcat e tua që ta fitosh sërish të dashurën.

Nëse ajo përpiqesh të kthehet sërish me ty, duhet të dish që mund ta mbash këtë premtim. Kur marrëdhëniet kalojnë k.riza të tilla, mund të bëhen më të forta se kurrë.