Histori si në filma/ Si e mbylli vajza me ngjitës të fortë vaginën, vetëm për të fajësuar të dashurinNjë nga ato histori të vështiurë për tu besuar është raportuar nga mediat braziliane këto kohë.Një grua ka mbyllur vaginën e saj me ngjitëse për të fajësuar ish të dashurin e saj Ivan Rico në Spanjë për pengmarrje.Ajo e akuzonte ishin se e kishte marrë p.eng jashtë shtëpisë së saj dhe se e kishte braktisur gjysmë të zhveshur, pasi kishte vendosur ngjitëse të fortë në organet e saj private.

Por e gjitha rezultoi gënjeshtër pasi policia zbuloi se ajo e kishtë bërë vetë. Gruaja u shpall fajtore për dy akuza të sajimit të kr.imit dhe u dënoi me 10 vjet burg. Ajo u urdhërua gjithashtu t’i paguajë ish-të dashurit €25,000.