Historia e zjarrtë e 39-vjeçares: Bëj s*ks me d.ashnorin në krevatin e burrit, por sot ai më tha se…

E dashur Deidre,

E ftova d.ash.norin tim sekret në shtëpinë time për s.e.ks para se të më kthehej burri në shtëpi. E di që veprova gabim, por e kam shijuar çdo minutë me të.

Jam e martuar prej 17 vjetësh dhe kam një vajzë 15 vjeçare. Unë jam 39, burri im është 38 vjeç. Nuk kemi marrëdhënie s.eksuale, sepse ai vazhdon të më largojë. Unë u përpoqa të flas me të për këtë, por kjo nuk bëri ndonjë ndryshim.

Ndihesha e vetmuar dhe u bëra pjesë e një aplikacioni ku njihesh me njerës të rinj vitin e kaluar. Aty njoha një person dhe biseduam për muaj me radhë.

Ai më dha shumë vëmendje dhe më bëri të ndihem sërish e dëshiruar. Pas disa javësh njohje me njëri-tjetrin, i rregulluam gjerat qe të takoheshim. Ai është 42 vjeç. Shkuam te pinim në një vend të qetë. Kur u kthyem në makinën e tij, ai filloi të më puthte. Shpejt perfunduam duke bërë seks në pjesën e pasme te makines.

Pas kësaj filluam të takohemi rregullisht. Do t’i thoja burrit tim se po dilja me shokë dhe ai kurrë nuk më pyeti.

Dy javë më parë ai erdhi me ftesen time ne shtepi dhe patëm marrëdhënie seksuale në shtratin që ndaj me burrin tim. E dija se nuk do të ishte në shtëpi deri vonë në mbrëmje, pasi ai do të pinte me shoket pas punës.

Dashnori im me tha se ai do të organizonte diçka të veçantë për Ditën e Shën Valentinit, por javën e kaluar ai telefonoi dhe e anuloi takimin tonë dhe më tha se kishte takuar një tjetër person në aplikacionin kur u njohem bashke. U mërzita shumë.

Atë natë, bera seks me shokun më te mirë te bashkëshortit tim. Ky tani me thotë se dëshiron të më shohë përsëri, por vetëm për seks…/Përktheu: ShkodraNews