Historia më e shpifur, dy motrat garojnë se kush do të bëjë më parë s*ks me…

Kjo është gara më e shpifur dhe e pështirë që keni dëgjuar ndonjëherë…

Dy motra amerikane kanë garuar me njëra-tjetrën se kush do të arrinte të bënte e para s*ks me babain e tyre.

39-vjeçari Travis Fieldgrove dhe vajza e tij 21-vjeçare Samantha janë arrestuar me akuzën e incestit dhe e kanë pranuar në polici marrëdhënien e tyre.

Ata thanë se kjo marrëdhënie nisi në shtatorin e vitit të kaluar, edhe pse e dinin shumë mirë se kishin lidhje gjaku mes tyre.

Samantha u tha autoriteteve se ajo e nisi marrëdhënien me babain pasi ishte në një garë me motrën e saj se “kush do të bënte e para seks me babin”. Ajo shtoi se e njohu Travis Fieldgrove 4 vite më parë, kur i kërkoi mamasë që ta prezantonte me të atin.