Historia që të lë pa fjalë, kjo grua ka bërë 19 tamponësh dhe ka 170 ditë në karantinë, serish me COVID-19Këto kohë pandemie histori të tme.rrshme kemi dëgjuar. Por kjo e kësaj 49-vjeçareje italiane është sho.kuese.Ajo është ende pozitive pas 170 ditësh që kur u konfirmuar për herë të parë. Por pas 19 tamponësh dhe 5 muajsh në karantinë ajo vazhdon të jetë e prekur.Nada Cava nga Marche që prej 13 marsit po qëndron në karantinë në shtëpinë e saj. 49-vjeçarja është përballur më simptoma të lehta dhe të ko.ronav.irusit dhe jo ndonjë gjë shqetësuese për jetën e saj.

Por infektimi me virusin i kushtoi Nadës vendin e punës, var.rimin e nënës dhe dasmën e vajzës.