Historia që të ‘lë pa frymë’/ Gruaja shpallet e vde.kur në dy spitale të ndryshme

Një rast vërtet shumë i çuditshëm është raportuar të ketë ndodhur me një grua 45 vjeçare në Indi. Ajo është deklaruar e vde.kur dy herë nga dy spitale të ndryshme.

Ajo vuante nga një sëmundje e rëndë e quajtur si “Efekti Lazarus”. Sëmundja ndikonte direkt në rrugët e frymëmarrjes së gruas dhe në një moment u shtrua në spitalin Multispeciality Qeveritar 16 në Chandigarh, ku u certifikua më pas si e vde.kur.

Familjarët e morën dhe gjatë rrugës për në shtëpinë e familjes, të afërmit e saj tashmë të shqetësuar panë që eshtrat e gruas po copëtoheshin dhe ata nxituan ta dërgonin në një spital tjetër.

Pas dy orëve në kontroll intensiv në përpjekje për ta ringjallur, gruaja u shpall zyrtarisht e vde.kur për herë të dytë në Urgjencën e Kolegjit Mjekësor Qeveritar dhe Spitalit, Chandigarh.