Historia rrëq.ethëse e nënës që i ra foshnja nga pallati/ Dy vajza të vd.ek.ura, një tjetër….

Librazhdi është tro.nd.itur nga një ngjarje e rëndë në familjen Belba ku një foshnje 3 muajshe është gjetur e vde.ku.r nga e ëma mëngjesin e sotëm pasi e kishte lënë në shtëpi pa mbikëqyrje teksa kishte shkuar në dyqan për të blerë qumësht.

Detaje të reja për ngjarjen kane dale ne drite ku sipas raportimeve, nëna e fëmijës, ishte martuar për herë të dytë pas vde.kj.es së ish-bashkëshortit, ndërsa bashkëqytetarë të saj thonë se ajo kishte edhe një lidhje jashtë martesore.

Gjithashtu bashkëshorti i nënës së 8 fëmijëve ndodhet në bu.rg, i denoncuar prej kësaj të fundit për ushtrim dh.u.ne në familje.

Dëshmi  thonë se foshnja 3 muajshe nuk ishte krejtësisht vetëm. Në banesë ndodhej edhe djali i saj adoleshent që po flinte gjumë dhe është zgjuar nga britmat e të ëmës pasi ka parë foshnjen 3 muajshe, të gjinisë femër, pa jetë në karrocën e saj.

Nëna e foshnjës është shprehur se ka shkuar për të blerë qumësht në dyqan, dhe kur është kthyer në banesë e ka gjetur fëmijën e saj pa frymë.