Ho.rror/ “I vr.au mamaja”, gjenden pesë fëmijë të vd.ekur në shtëpiHO.rror dhe tro.nditëse ëpr të gjithë është një ngjarje që raportohet të ketë ndodhur në Këln të Gjermanisë.Policia gjermane gjeti sot trupat e pesë fëmijëve  të moshës nga 1-8 vjeç.Mediat gjermane raportojnë se gjyshja e fëmijëve telefonoi policinë dhe i tha atyre se vajza e saj 27 vjeçe i ka vr.arë.

Nuk është e qartë se nga se vd.iqën fëmijët, ndërsa hetimet po vijojnë.