HO.RROR në qytet/ Hidhet nga ballkoni 24-vjeçari, zhurma dhe ulë.rimat tme.rrojnë banorëtE tme.rrshme është ajo që raportohet se ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Librazhd, ku një i ri është vetëhedhur nga ballkoni i katit të pestë.Zhurma e tm.errshme dhe ul.ërimat e tij kanë shokuar banorët e pallatit ku ka ndodhur ngjarja.Ngjarja mësohet se ka ndodhur mbrëmjen e sotme ne lagjen “Agjensia” në qytetin e Librazhdit.

I ri është transportuar me urgjencë drejt Tiranës.