HORR.OR/ Përdh.un.oi foshnjën 18 muajshe, mo.nstra bëhet shembull

Një person është dënuar pasi përdh.un.oi një foshnjë vetëm 18 muajshe. Kane Fanelli, 27 vjeç nga Ëatford u shpall fajtor në 2018 pasi dh.unoi për një kohë të gjatë me një foshnjë.

Ai e dërgoi në spital pas pl.agëve që kishte marrë ndërkohë që mjekët tregojnë se ato dëmtime nuk ishin normale.

Ato u kujdesën për foshnjën por në të njëjtën kohë njoftuan dhe policinë për të hetuar rastin e pazakontë. Gjithashtu mjekët deklaruan se foshnja kishte shenja të abuzimit se*ksual.

Pas hetimit të policisë Fanelli u shpall fajtor dhe u dënua me masën “arrest me burg” pa afat.

Këtë të enjte ai doli përpara gjykatës ku dhe mori dënimin prej 4 vitesh bu.rg si dhe disa ndalime me ligj për të pasur kontakt me fëmijë nën moshën 16 vjeç. Prej më shumë se një viti foshnja është marrë nën kujdestarinë e një familje britanike.