Hōrrōr në Rrogozhinë, 3-4 ditë i vdēkūr në banesë, askush se kishte parë. Gruaja e tij…Nje ngjarje e re.nde ka ndodhur ne Gose te Rrogozhines. Sipas informacioneve te para, mesohet se nje person është gjetur i vde.kur në banesën e tij.  Trupi i pajetë është dërguar drejt morgut të Durrësit, ku pritet të bëhet autopsia për të gjetur shkaqet e vde.kjes.Identiteti i viktimës është Hizer Abazi dhe njihet nga banorët e fshatit si një person i cili ka pasur probleme me alkoolin dhe bënte një jetë të vetmuar pas divorcit me gruan.Dyshohet se personi në fjalë të ketë ndërruar jetë përpara 3 ose 4 ditësh.