Humb jetën në zyrat e Postës burri, dëshmitari: U la në mëshirë të fatit

Teksa nuk ka një informacion nga policia e Fierit, detajet e vetme gjenden tek postimi i Sali Berishës.

Thuhet se një burrë ka humbur jetën sot tek zyrat e Postës. Nuk dihen rrethanat e ngjarjes por qytetari dixhital ka treguar se ambulanca nuk ka ardhur ne kohe.

POSTIMI I BERISHES

V.d.es ne mes te qytetit pa asnje ndihme mjeksore!

Ne n.ar.koshtet nuk ka urgjence per qytetaret!

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital! sb

Jemi shokur Doktor

Pensionisti ne kete gjendje ka qendruar per gjysem ore.

Ambulanca nuk u duk.

Personi ne fjale nderroj jete tek muri i Postes Fier.

Keqardhje!