Humb jetën një tjetër grua, gjendet me p.lagë th.ike. Burri që u a.rrestua dyshohet se…Një grua është gjetur në shtëpinë e saj në Birmingham me p lage th i ike të shtunën vonë dhe u shpall e v d ekur në vendin e ngjarjes.1_JS190264950Policët a rrestuan një burrë 52-vjeçar i cili dyshohet se ka kryer v r asjen.

Oficerët e m jekësisë l igjore gjithashtu shkuan në vendngjarje. Viktima nuk është identifikuar zyrtarisht ende.

Policia tha në një deklaratë: “Ka filluar një hetim për v rasje pasi një grua u gjet me lëndime v de kjep rurëse në një shtëpi në rrugën Pendragon, Perry Barr”.

0_murder-investigation“Një 52-vjeçar është arrestuar me dyshimin për v rasje ndërsa hetimet vazhdojnë,” shtoi një zëdhënës policor.