Humbi jetën gruaja e aktorit të njohur shqiptar, nipat e saj infektohen me…

Dalja pozitiv e dy vellezerve regjizore Edmond dhe Robert Budina u be publike nga kryeministri Edi Rama sot me nje postim ne Twitter ku i uronte ta kalonin sa me lehte.

‘Abcnews.al’ mëson se disa ditë më parë ata kishin shkuar në ceremoninë e v.a.rrimit të hallës së tyre.

Ajo është njëkohësisht edhe bashkëshortja e aktorit Sulejman Pitarka.