Humbi punën në shtet pas fotove n.u.do, vajza ngelet edhe pa…Një 27 vjeçare e ka persuar pas konkurrimit në versionin rus të “Playboy”, për të cilin ajo bëri disa foto n.u.do.Pasi fotot e saj u bënë publike, modelja Anna Anufrieva u shkarkua menjëherë nga puna në shtet.Punedhenesit u justifikuan me argumentin se pjesëmarrja e saj në atë konkurs, i jepte vëmendje të pashëndetshme institucionit.

Po ashtu, babai i saj nuk i flet më pas humbi punën dhe ajo u detyrua të shesë shtëpisë që kishte marrë me kredi. E pastrehë dhe pa të dashur, Anna ka treguar se tani e ka të pamundur që të gjejë punë dhe familja nuk i flet.