Humbje e dhimbshme për trajnerin e njohur, i v.des gruaja në moshë të reHumbje e madhe per trajnerin e Lushnjës, Ilir Gjyla. Bashkëshortja e tij, Ardita ka ndërruar jetë sot.ilir gjyla dhe bashkeshortjaNjë humbje jete e parakohshme kjo, që ka sjellë dhimbje, jo vetëm te familjarët, por edhe te miqtë dhe personat e tjerë që e njihnin atë.

Në të kaluarën Ardita Gjyla ka qenë edhe drejtoreshë e shkollës 9-vjeçare “Skënder Libohova” në Lushnjë.