Humbje e madhe, ndahet nga jeta ish-gjyqtari i njohurLajm i keq per futbollin shqiptar. Sazan Velçani nuk i’a doli dot. Ish-gjyqtari i njohur ka ndërruar jetën gjatë natës së djeshme, duke pikëlluar familjen e tij, bashkëshorten dhe tre fëmijët.Ish-gjyqtari i Fifa po luftonte me një sëmundje të rëndë dhe me gjithë përpjekjet e jashtëzakonshme të familjes dhe miqve, nuk arriti t’a fitonte betejën më të rëndësishme!sazan velcani

Ai po kurohej prej disa muajve ne Leçe të Italisë dhe mjekët kishin shpresa se Velçani mund t’ia dilte mbanë, por zemra e tij ndaloi dje rreth mesnatës! Gazeta i shpreh ngushëllimet më të ndjera familjes për humbjen e njeriut të tyre më të dashur!