‘Hurime heroj i Shipris, do ta ktheim Kamzën njëdhoj si Llërmiu’, plas gallata me Rakip Sulin

Pak ditë më parë, Rakip Suli u betua dhe zuri vendin e Xhelal Mziut në Bashkinë e Kamzës.

Por për këtë konstituim të Bashkisë së Kamzës, ka pasur reagime të shumta, nga opozita.

Sakaq, socialistët janë të ekzaltuar për këtë gjë.

Ja se si e uron një “rilindas” Sulin, në faqen me emrin e Partisë Socialiste, por që duket që nuk është ajo zyrtarja e menaxhuar nga zyrat qendrore të PS.