I b.urgosuri shkruan letër dhe ajo merr dhenë, alarm në Kryeministri

Para disa ditësh, në Zelandën e Re ndodhi një ngjarje e rëndë.

Një person s ulmoi dhe i mori jetën 51 personave.

Por pasi perfundoi pas h ekurave, ai ka shkruar një letër nga b urgu, duke treguar qëndrimet e tij politike dhe ato shoqërore, çka ka shtyrë kryeministren e këtij shteti, Jacinda Ardern, të deklarojë se një gjë e tillë nuk është dashur të ndodhë kurrë.

E përditshmja, The New Zealand Herald, ka prezantuar një fotografi të letrës që pretendohet se është shkruar nga Brenton Tarrant.

“Mendoj se secili banor i Zelandës së Re, beson se ky person nuk duhet të lejohet që të shpërndaje mesazhe të u rre jtjes nga b urgu”, ka thënë Ardern para gazetarëve në Tuvalu, ku është duke marrë pjesë në një forum.