I çon foto të dashurës duke bërë punët e shtëpisë, ky burrë t.m.erron njerëzit

Ky burre ka gjetur nje menyre te vecante per ti rene ne sy te dashures se tij.

Ai ka postuar në profilin e tij në Facebook një seri fotosh duke bërë punët të cilat kanë marrë 425,000 pëlqime dhe njerëz që e kanë komentuar.

Duke përdorur fshesën me korrent, duke larë enët dhe duke bërë punë të tjera shtëpie, Michael Onk ka shkruar si diçiturë në këto foto frazën “Si t’i dërgosh foto s e k si partneres tënde”.

Michael Onk e ka një shpjegim për idenë e tij: “Ishte e premte dhe shtëpinë e kishim rrëmujë. Gruaja ime po punonte vullnetare në një strehë për femrat e dh u n uara dhe mua nuk më lejohej të qëndroja aty. Kështu që vendosa që të pastroja shtëpinë me themel. I hodha fotot në Facebook sepse m’u dukën për të qeshur”, shkruan Michael Onk.