I d.ehur në timon, shqiptarin e kap policia, e pëson dhe babai që ishte në shtëpi. Shikoni si u paraqit para karabinierëve

D ehja e djalit shqiptar ka marrë në q afë edhe babain e këtij të fundit. Mediat italiane shkrujanë sot për historinë e një familje shqiptare, e cila është bërë objekt i humorit në internet.

Policia Rrugore kishte ndaluar të riun shqiptar i cili ishte në timon sepse u pa se ishte i d ehur.

Djali, i shoqëruar në Komisariat, telefonon në shtëpi që prindërit të shkonin ta merrnin.

Babai shkon bashkë me nënë e djalit, që njëri të merrte të birin me makinë, e tjetri makinën e këtij të fundit.

Por kur shkuan në Komisariat, policia vuri re se babai ishte t apë për vete. Kur i bënë testin e a lko olit, rezultoi se babai ishte dyfish mbi normë.

Ndaj edhe ai u d enoncua dhe iu hoq patenta njësoj si i biri.

Kështu ata përfunduan në shtëpi me një makinë dhe në timon ishte nëna, e vetmja që ishte e sëll.

E gjithë ngjarje ka ndodhur në Verona./Përktheu: Shkodranews