I dehur? Për të mos u humbur! Juncker puth Ramën: Në fund të Prillit i keni zgjedhjet?

Jean Claude Juncker ka kaluar një situatë të sikletshme.

Presidenti i Komisionit Evropian pyeti: “Kur mbahen zgjedhjet në Shqipëri… në fund të prillit?”

Menjëherë ka ndërhyrë Rama duke i thënë që “zgjedhjet mbahen në qershor”.

(Në videon më poshtë shihni në minutën 5.30)

Juncker: Do të mbahen zgjedhjet në Shqipëri, në fund të muajit…prill?

Rama: Qershor.

Juncker: Po, domethënë, janë në muajin e fundit pas muajit të fundit…

(Gazetarët qeshin)

Juncker: Ah, po qershor, këto zgjedhje duhet të mbahen, dhe shqiptarët duhet të votojnë.

Në përfundim të konferencës mes të dyve, Rama i ka zgjatur dorën Junckerit, kurse ky i fundit i është afruar dhe e ka puthur në faqe.