I dërgoi mesazh/ Ish-banorja e Big Brother i drejton Ramës pyetjen ‘me spec’, ‘shtanget’ Kryeministri

Kryeministri Edi Rama iu nisi dy ditë më parë qytetarëve shqiptarë një mesazh ku iu kujtonte të ndiqnin rregullat e caktuar dhe të lanin duart sa më shpesh.

Mesazhi i Edi Ramës ka mbërritur edhe në telefonin e ish-banores së Big Brother, Jona Kalemaj që ka një pyetje thelbësore për kryeministrin Rama.

Pasi kryeministri i ka kujtuar rregullat bazike të higjienës, dhe masave mbrojtëse për COVID-19, Jona Kalemaj i ka kthyer një përgjigje, që brenda përmban një pyetje, që me siguri mund ta kenë shumë shqiptarë: “O Ed po i lajmë të gjitha, po si të lajmë qeranë dhe hapsirën publike të bizneseve thuaj…”