“I dërgoj shefit tim foto i.ntime, kur jemi në punë flasim si do e bëjmë, por kur vjen puna te s*ksi akoma…”

E dashur Deidre,

Kam disa kohe qe e mendoj, dhe me duket se kam rene koke e kembe ne dashuri me shefin tim.

Vetem se ka nje problem, ai është i martuar, ka tre fëmijë të vegjël dhe është 20 vjet më i madh se unë.

Unë jam e gëzuar që kam një punë të mirë në një kompani të madhe dhe po mësoj shumë. Të gjithë në zyrë janë më të medhenj se unë ne moshe dhe të gjithë, përveç një çifti, janë burra. Shefi im është më i riu. Ai është 43 vjeç.

Ne shkonim mirë që ne fillim. Kam pasur disa probleme për të arritur aty ku jam. Ai ishte shumë mbështetës, por gjithashtu flirtues dhe i këndshëm. Më duket shumë tërheqës.

Ne flasim shumë për s eksin dhe shpesh më kërkon ti dërgoj fotografi i ntime të miat. Ai më telefonon gjithë kohën dhe ne shkruajme me njeri tjetrin çdo ditë. Kam ndjenja të forta për të.

Ne flasim për takimin pas punës, por nuk ndodh kurrë.

Unë mendoj se kjo është për shkak të gruas së tij. Ai më tha se nuk merr shumë vëmendje s eksuale në shtëpi.

Fjala në zyrë është se ai fle rreth ngarkesave. Jam shumë e hutuar me mënyrën se si ai flet dhe mënyrën se si ndihem.

Unë i kam thënë se ai nuk duhet të jetë duke thënë këto gjëra, por ai ende vazhdon. A po bëhem budallaqe?”