I dhanë dënim 14 ditë b.urg, nuk do e besoni ç’po ndodh me aktoren

Disa dite me pare, aktorja amerikane Felicity Huffman u denua me b u rg 14 ditë sepse dha ryshfet për pranimin e së bijës në kolegj.

Fama dhe pasuria nuk e ndihmuan yllin e “Desperate Housewives” që të shmangte peshoren e drejtësisë, por 56 vjecarja mësohet se do të qëndrojë në një b u rg luksi.

Instituti federal ndëshkimor në Kaliforninë veriore, në të cilin mbahet aktorja quhet “Club Fed” dhe ofron komoditete te ndryshme, përveçse kushteve optimal në ambientet e brendshme; kështu të dënuarit mund të kërkojnë aty një kapuçino me vanilje, ujë mineral në shishe dhe scrub me kajsi. Huffman u dënua për dhënien e një ryshfeti prej 15,000 dollarësh që të ndryshonte testin e pranimit të së bijës, në mënyrë që kjo e fundit të mund të merrte një rezultat shumë më të lartë sesa ai që kishte arritur në të vërtetë.

Përveç dënimit me burgim Felicity-t do t`i duhet te kryeje edhe 250 ditë punë në sherbim te komunitetit, të paguajë një gjobë prej 30.000 $ dhe do të jetojë për një vit në liri me kusht.