I dhimbte koka dhe shkoi të flinte, nëna e gjen pa jetë. Zbardhen detajet e v.d.ekjes misterioze

Ishte vetëm 21 vjeç Xhesika, kur u nda nga jeta krejt papritur pasi kishte ndjere dhimbje koke përpara se të merrte paracetamol dhe të shkonte për të fjetur.

Por mëngjesin e ditës tjetër nëna e saj, Sheila Rowell, e gjeti 21- vjeçaren pa ndjenja në shtratin e saj. Ajo ishte munduar ta zgjonte por ishte e pamundur, kishte lajmëruar ambulancën por asgjë nuk mund të bëhej për vajzën e saj.

Shkaku mësohet se ka qenë për shkak të një krize nga sëmundja e meningjitit.

Nga të afërmit, familja dhe miqtë, Jessica është përshkruar si një vajzë e mrekullueshme dhe me një zemër të madhe.