I fusni në ujë dhe ju bëhen gishtat kështu? Tregon diçka t.ronditëse

Edhe ju me siguri ju ka ndodhur që ndonjëherë kur fusni gjatë duart në ujë, ato ju bëhen si në foto, me rrudha.

Mund t’ju duket e habitshme, por një gotë ujë zbulon shumë gjëra për organizmin tuaj, që mund të mos e keni menduar më parë.

Provojeni:

Mbushni një gotë me ujë të ftohtë.

Zhysni në të majat e gishtava e të dorës dhe lërini për 30 sekonda.

Kjo do t’ju tregojë nëse jeni të shëndetshëm apo keni probleme shëndetësore.

Nëse gishtat tuaj marrin një ngjyrë të bardhë në blu, atëherë ju keni probleme me qarkullimin e gjakut.

Kështu, kjo tregon se ndryshimi i temperaturës mund të shkaktojë probleme me enët e gjakut në gishta, veshë dhe hundë.

Si rezultat, këto pjesë të trupit nuk kanë gjak të mjaftueshëm dhe mund të ngurtësohen.Problemet e qarkullimit mund të shkaktohen nga mpiksjet e gjakut që mund të jenë shumë të rrezikshme. Ato mund të arrijnë zemrën ose mushkëritë dhe të bëhen potencialisht vdekjeprurës.