I gjithë qyteti në ‘shtetrrethim’, qindra forca policie në aksion…ç’po ndodh kështu?



Kontrolle të rr.epta për të vënë në pr.anga kr.iminelë dhe persona të kërkuar nga ligji. Kjo është situata në këto momente në qytetin e Korçës.



Mësohet se Policia e Shtetit ka zbarkuar në qytetin juglindor



Kontrollet pritet të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, në kuadër të masave parandaluese të transportit të paligjshëm të emigrantëve.

Forcat “Shqiponja”, policia Kr.iminale dhe ajo e Rendit kanë kryer kontrolle mjetesh dhe personash të dyshuar se mund të jenë të përfshirë në vepra k.riminale