I hapën bagazhin e makinës në kufi, shqiptarit i gjejnë të fshehur diçka të t.merrshme

A e besoni dot të ketë ndodhur kjo? Një burrë është ndaluar në kufirin e Merdarës pasi në b agazhin e makinës së tij është gjetur një fëmijë.

Mbremjen mes të shtunës dhe të dielës gjatë kontrollit që policia s erbe i ka bërë makinës.

Familjarët e të a rrestuarit S.F nga fshati Penuh i Podujevës kanë konfirmuar praa kamerave për klanKosova se djali i tyre kishte tentuar që i legalisht të dërgonte mbesën e tij në Serbi, dhe më pas në Gjermani ku jeton e ëma e ndarë nga bashkëshorti.

Familjarët kishin treguar se kishin 4 vite që po përpiqeshin të rregullonin dokumentacionin e fëmijës por ishte e pamundur dhe kishin ndërmarrë iniciativën për ta nxjerrë ilegalisht nga Kosova.