I mallëngjeu të gjithë me dasmën e saj, por e dini si u njoh me burrin vajza e Stefi Priftit?

Vajza e këngëtarit të njohur, Strefi Priftit u kurorezua ne martese në shtator të këtij viti në një dasmë madhështore.

I ftuar në mëngjesin e sotëm në ‘Ditë e re’ ka qenë artisti Gëzim Meta. Ai ndër të tjera tregoi se si ishte njohur me Marian. E quajti njohjen me të, dashuri me shikim të parë.

“Ishte dashuri me shikim të parë. Jemi njohur në një nga ish-studiot e mia, në një nga baret e Tiranës. Kam qenë duke hapur ish-studion time, dhe ajo po mendonte se po hapja lloto. Shih unë, shih ajo, unë shihja më shumë se ajo kishte turp. Kuptohemi mirë se jemi në një fushë, jemi artistë”, u shpreh ai.