I mbani mend spikeret me gj.o.ks jashtë? Tani ky djalë jep lajmet vetëm me…

I mbani mend vajzat spikere të lajmeve të Z.j.arr TV, që u bënëmadje edhe lajm në mediat e huaja?

Tashmë vëmendjen e merr një djalë.

Quhet Aldo Sulollari, spikeri që tërhoqi vëmendjen e publikut pasi u shfaq në ekran i veshur vetëm me një xhaketë, teksa jepte lajmet për teleshikuesit.

Në një intervistë për “Panoramaplus”, 17-vjeçari ka folur për mesazhet që njerëzit i shkruajnë çdo ditë prej një viti, që kur ai filloi punën në televizion.

‘Mesazhe hot marr çdo ditë, por këta njerëz duhet të dinë se jam akoma 17-vjeç dhe ma kontrollon telefonin herë pas here dhe familja. Nuk kam turp ta theksoj, sepse vetëm prej mbështetjes dhe kontrollit të tyre, jam një 17-vjeçar kaq i famshëm.”- është shprehur Aldo.