I morën jetën për një karikues, çfarë u bën prokuroria 4 të rinjve  

87 vite b.urg është kërkuar në total për 4 të rinjtë e akuzuar për vr.asjen e Marvit Mihalit. Prokuroria e Tiranës ka kërkuar 24 vite b.urg per Dejvi Bitraj, 20 vite burg për Marsel Allën, 25 për Kridens Allën dhe 18 vite burg për Eugen Bitraj.

Në përfundim të seancës baba i Eugen Bitrajt u ka quajtur të padrejtë pretencën e prokurorisë, ndërsa e vetmja shpresë mbetet vendimi i gjykatës.  Ndërsa prindërit e Marvi Mihalit kërkojnë përmes një padie civile shpërblimin për dëmin moral prej 340 milionë lekë