I nxehti kaplon Shqipërinë, kush është shteti i mbuluar nga dëboraAustralia është mbuluar sot nga dëbora.Siç shihet në videon e publikuar nga “Zëri i Amerikës”, dëbora e dendur ka “pushtuar” Australinë juglindore, duke shënuar dhe një rënie ekstreme temperaturash në thuajse të gjithë vendin.Shteti-kontinent njihet për temperaturat e larta dhe reshjet e dëborës në këtë stinë janë një fenomen i pazakontë.