I rrënuar psikologjikisht dhe me lot në sy, Mihal Kokëdhima: Edhe armët më kanë nxjerrë, më shkatërruan jetënMihal Kokëdhima ka folur një vit pas ngjarjes që t.errorizoi Shqipërinë e ka dhënë më shumë detaje pas një viti ku ka kryer edhe b.urgimin.Pas gjithë kësaj kohe nga ngjarja ai thotë se nuk meritonte të hynte në b.urg.Kokëdhima u shpreh se “këto janë gjëra kaq të ulëta,janë idiotizma, poshtërsia”.

“Unë ë rrethova pronën time, edhe në dijeni të policisë. Kur isha në burg ishin futur të gjithë. Unë isha këtu, e ju them ku shkoni, e ata më rrinin e më shikonin. I pyesja se çfarë donin, e ju thosha shkoni mbrapa se do më shkatërronin gardhin. Ata u larguan duke sharë e shava edhe unë. Edhe unë kam ndjenja. Jam i rrënuar psikologjikisht. Po të më thoshte më fal do të ngrija duart, por ata shanë. Edhe armët më kanë nxjerrë, më kanë thënë se do të vrasim. Erdhi policia të nesërmen dhe më pyeti se çfarë ndodhi, thashë skam gjë. Shkatërrova veten time në radhë të parë. Ata ta shqyejnë gardhin e unë do ta rregulloj vazhdimisht derisa të vinë ditë të bukura edhe për ne, këto fjalë janë të sinqerta. I dua të gjithë, i dua njerëzit”, tha ai.

“Nuk e meritoja këtë dënim. Nuk kam çfarë të them tjetër. Nuk bëra asgjë. Çdo kush mund të reagonte si unë”, përfundoi rrëfimin Mihali.