I rrinte p.enisi i ngritur gjithë kohën, këngëtari tregon çfarë bëri para s*eksit që përfundoi në spital

Një këngëtar britanik i muzikës xhaz është shtruar me urgjencë në spital pasi papritur pësoi një forcim dhe ngritje të penisit, e cila ishte për të shumë e dhimbshme dhe e rrezikshme, sic thanë mjekët. Kjo i ndodhi pas një natë me të dashurin e tij, shkoi keq.

Danny Polaris, i cili është homoseksual, nuk u kthye në normalitet, teksa penisi i tij qëndronte i “ngrehur” cdo moment për dy javë që ai priti, pa shkuar tek mjeku, shkruajnë mediat britanike.

Kështu, ai u detyrua të shkojë në spital.

Kjo gjendje thuhet se i ishte shkaktuar se para se të bënte seks me të dashurin e tij, kishte konsumuar një pilulë me qëllim për të përmirësuar marrëdhënien intime.

Teksa pyet veten se çfarë shkoi keq, këngëtari pranon se ishte “një nga vendimet më të këqija të jetës” dhe tani i duhet të zgjohet duke qarë në shtratin e spitalit nga frika se penisi i tij mund të ketë marrë një dëmtim të përhershëm.