I shet virgjërinë deputetit, me paratë hap biznes privat. Vajza që bëri këtë nxjerr foton e…

Vajza qe shihni ne foton me poshte, pretendon se ka fituar 1.3 milion duke shitur v i rgjërinë e saj tek një deputet.

Ky i fundit thuhet se është rreth 50 vjeç.

E reja ka treguar se këto para do t’i përdorë për të nisur një biznes të saj. Ajo beson se mundësia e shitjes së marrëdhënies së saj të parë seksuale është “një hap i rëndësishëm drejt emancipimit”.

Në një video, Lia sqaroi se ajo ka ndërmarrë këtë hap për të nisur karrierën e saj të pasurive të patundshme.

Lia tha se aktualisht jeton me nënën e cila është në dijeni  për planet e saj dhe e mbështet atë. Vajza tha se burri me të cilin ra dakord të flinte ishte “zotëri” dhe shumë i arsimuar, me ndikim të jashtëzakonshëm në Londër.