I shkoi vajza për vizitë, tenton a.rra.tisjen nga b.urgu i dënuari. Kishte veshur rrobat e…

Kishte menduar një ide në dukje gjeniale, por ja që i doli huq.

Kreu i një b.a.nde u përpoq të arratisej nga b.u.rgu duke u veshur si vajza e tij.

Plani i tij ishte me sa duket të linte vajzën e tij 19-vjeçare brenda b.u.rgut. Policia po shikon rolin e saj, pasi ka dyshime se është bashkëpunëtore në përpjekjen e dështuar të arratisjes së babait të saj.

Ai qendronte në b.urgun Gericinó, që ndodhet Rio de Janeiro.

Autoritetet thonë se da Silva ishte pjesë e udhëheqjes së Komandës së Kuqe, një nga grupet më të fuqishme k.r.iminale në Brazil që kontrollonte t.rafikun e d.rogës në një pjesë të madhe të Rios.

“Pas përpjekjes së dështuar për a.rratisje, da Silva u transferua në një njësi të një b.urgu me siguri maksimale dhe do të përballet me sanksione disiplinore”, thanë zyrtarët.