I vendosin foto me gishtin e mesit në lajmërimin e vd.ek.jes, arsyeja do ju lërë pa fjalëNjë ndodhi e pazakontë është raportuar nga mediat italiane. Një familje ka vendosur që në lajmërimin e vd.ekjes së njeriut të tyre, një e moshuar, t’i vendosnin një fotogrami me gishtin e mesit ngritur.E ndjera është Irma Filomena Nanni, 84 vjeç, ndërsa fotoja është vendosur nga nipërit dhe mbesat e saj. Fëmijët Daniela, Monica, Luigi dhe Valter, nipërit e mbesat Yuri, Nadia, Nadir dhe Naser kanë njoftuar me keqardhje vd.e.kjen 84-vjeçares ndërsa më e pazakonta sigurisht që është fotoja që ata kanë zgjedhur t’i japin lamtumirën e fundit.Të afërmit sqaruan për gazetat lokale: “Ne e zgjodhëm këtë foto sepse nëna ishte e tillë, ajo nuk dha mallkim për gjithçka dhe të gjithë. Një grua e shkëlqyer e lindur në periudhën e gabuar për mendjen e saj”.