I vihet f.laka makinës së drejtorit të Hipotekës, çfarë dyshohet. Ja emri

Një ngjarje e dyshimtë sapo ka ndodhur në Laç. Mësohet se atuomjeti i një drejtori të rëndësishëm është përfshirë nga f.l.akët para pak minutash.

Sipas Policisë së Kurbinit, bëhet fjalë për mjetin e shefit të personelit pranë ZRPP-së ( Hipoteka) në Laç, Klevis Berhani.

Ngjarja thuhet se është e qëllimshme dhe jo aksidentale.

Në vendngjarje kanë shkuar forca të shumta policie, dhe mendohet se ka lidhje me detyrën e Berhanit.