Ia morën jetën me p.lumb në kraharor, ai do i ndante se po ziheshin. Çfarë ndodhi sot me 3 të dyshuarit

Kanë dalë kokëulur para gj.ykatës së Vlorës tre personat e dyshuar si të përfshirë në v.r.asjen e administratorit të njësisë Kotë para disa ditësh.

Gj.ykata u caktoi ‘a.r.rest me b.urg Arif, Namik dhe Jaçe Bejtajt.

Ata dyshohen si të përfshirë në v.r.asjen aksidentale të Argjil Gjokës.

Kryetari i Njësisë Administrative të Kotës mbeti i vrarë (11 Qershor) teksa ndërhyri për të shmangur një konflikt mes dy personave në fshatin Petë.

60-vjeçari Gjoka mori një plumb në kraharor. Në këtë ngjarje mbeti i plagosur 19-vjeçari Arif Bejtaj, kushëri me autorin e dyshuar.