Iku që kur ishte 11 vjeçe, bëri marrëdhënie me 500 burra. Sot rrëfen jetën që kaloi

Historia e kesazj vajze, qe do lexoni me poshte, ka ndodhur në Angli, ku një bandë organizuan p.ë.rdh*nime kundër të miturve për nje periudhe kohe mbi 20 vjet.

Vajzat d.r.ogoheshin, rr.i.heshin nga burra, të cilët i dergonin në të gjithë vendin duke i detyruar te shkonin edhe me të tjerë.

Jennifer ne ate kohe, frekuentohej me një djalë që e takoi me një të moshuar duke ia prezantuar si te afermin e tij dhe e m.ashtroi.

Pasi u bë v.iktimë e b.andës, Jennifer për dy vjet nuk shkoi në shkollë sepse ishte rr.ëmbyer dhe nënshtruar nga banda. Kur mësuesja i refuzoi kthimin në shkollë, ajo u bë skllave e një burri që e detyronte të shkonte me të huaj në të gjithë vendin.

“Nëse nuk do e bëja atë që ai më kerkonte, më rrihte”, tha Jennifer për një revistë britanike. “Mendova se e vetmja rrugëdalje ishte v.dekja, sepse shkova në polici, por ata nuk donin të më ndihmonin. Jeta ime ishte f.err, u ndjeva kaq e vetmuar. Më mbyllën gjithashtu në një apartament dhe me rr.ahen me shufra hekuri për tre ose katër ditë. Më thanë që policia mendoi se unë isha rr.ëmbyer, por ata nuk bënë asgjë”.