Infektohet me Covid-19 prezantuesi i njohur shqiptarInfektohet me k.oronav.irus prezantuesi i njohur Xhani Shqerra.Xhani Shqerra është një prezantues, këngëtar, model dhe balerin i cili, u shfaq në fillimet e tij në vitin 2000 me këngën në gjuhën italiane “Un posto nel tuo cuore”.Këngë të tjera hite të tij janë: “Tu juego” (2006) e njohur në Amerikën e Jugut; “Chanson d’amour” (2007) një hit në Itali, Francë dhe Shqipëri.

xhani-14-770x433Xhani-1

xhani-9